منبع معتبر تحقیقات نشان می دهد که خوردن پسته تازه بوئین زهرا و تا حدی بادام ممکن است سطح باکتری های مفید روده را افزایش دهد.
تفاوت بین پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها را اینجا بیاموزید.
پسته به نیاز روزانه فرد به پروتئین کمک می کند، تقریباً 6 گرم منبع مطمئن پروتئین در هر وعده 1 اونس.
پروتئین تقریباً 21٪ منبع مطمئن از وزن کل آجیل را تشکیل می دهد و آن را منبع خوبی برای گیاهخواران و وگان ها و سایر افراد می کند.
پسته همچنین نسبت به سایر آجیلها از جمله بادام، فندق، گردو، اسپند و گردو نسبت به منبع مطمئن اسیدهای آمینه ضروری، بلوکهای سازنده پروتئین، بالاتر است.
از آنجایی که پسته دارای ارزش کالری پایین و محتوای فیبر و پروتئین بالا است، ممکن است برای افرادی که مایل به مدیریت وزن خود هستند مفید باشد.
مطالعهای در سال 2020 نشان داد که مصرف روزانه 1.5 اونس پسته به کاهش شاخص توده بدنی (BMI) و دور کمر در مردان و زنان مبتلا به چاقی کمک میکند، در مقایسه با گروه کنترلی که هر روز یک وعده پسته اضافی نمیخوردند.
در اینجا درباره مزایا و معایب اندازه گیری BMI بیشتر بدانید.
یک بررسی سال 2016 نشان می دهد که خوردن پسته فواید قلبی عروقی زیادی دارد.
پسته می تواند به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند و خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش دهد.
این واقعیت که آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند ممکن است به محافظت در برابر بیماری قلبی نیز کمک کند.
یک تجزیه و تحلیل در سال 2015 از 21 مطالعه منبع معتبر گزارش می دهد که خوردن آجیل ممکن است به طور قابل توجهی فشار خون را در افراد بدون دیابت نوع 2 کاهش دهد.
پسته بیشترین تأثیر را در بین تمام آجیل های آزمایش شده در کاهش فسفر سیستولیک و دیاستولیک خون داشت.
در اینجا با ویتامین های مفید برای سلامت چشم آشنا شوید.
همه آجیل ها سرشار از فیبر هستند که با حرکت دادن غذا در روده و جلوگیری از یبوست، سیستم گوارشی سالم را تشویق می کند.
نوعی فیبر به نام پری بیوتیک نیز ممکن است باکتری های خوب روده را تغذیه کند. تغذیه باکتری های خوب به آنها کمک می کند تا تکثیر شوند و باکتری های مضر را از بین ببرند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.