مارچوبه شور در راس صادرات جهان قرار گرفت

برای هر ژرم پلاسم مارچوبه شور ، بذرهای جوانه زده در گلدان های پلاستیکی (قطر 15 سانتی متر، یک نهال/گلدان) با خاک باغچه، ورمیکولیت و ذغال سنگ نارس (4 : 3 : 3، v/v/v) در یک اتاق آب و هوای مصنوعی در دمای محیط 28 درجه سانتیگراد / 19 درجه سانتیگراد (روز / شب)، شدت نور 40000 لوکس و دوره نوری 10 ساعت روشنایی / 14 اینچ ساعت تاریکی.

سپس نهالهای 35 روزه تحت تیمارهای تنش شوری و شاهد با 9 تکرار در هر تیمار بر روی هر ژرم پلاسم مارچوبه قرار گرفتند. برای گروه تیمار نمک، نهال‌ها با 300 میلی‌لیتر محلول NaCl 200 میلی‌مولار آبیاری شدند.

در حالی که گروه شاهد با آب مقطر آبیاری شدند. آسیب گیاه از نظر بصری در پایان درمان استرس 14 روزه پس از اولین تیمار نمک رتبه بندی شد.

رتبه بندی استاندارد و محاسبه شاخص آسیب نمک (SI) از روش ژن و همکاران پیروی می کند.، با مقداری اصلاح. معیارهای رتبه بندی آسیب نمک در جدول 3 ارائه شده است. شاخص آسیب نمک (SI) با استفاده از معادله زیر محاسبه شد.

مارچوبه

که در آن N تعداد کل نهال ها است. N0 تعداد نهال های سطح 0 است. N1 تعداد نهال های سطح 1 است. N2 تعداد نهال های سطح 2 است. N3 تعداد نهال های سطح 3 است.

و N4 تعداد نهال های سطح 4 است. با توجه به مقدار SI، تحمل به نمک در مرحله گیاهچه به پنج درجه تقسیم شد. استاندارد درجه بندی در جدول 2 نشان داده شده است.

آزمایش در مرحله بزرگسالان در اتاق آب و هوای مصنوعی موسسه محصولات نقدی، آکادمی علوم کشاورزی و جنگلداری هبی، چین انجام شد.

در 20 فوریه 2020، 30 نهال مارچوبه 70 روزه برای هر ژنوتیپ در گلدان‌های حاوی 15 کیلوگرم خاک حاصلخیز (1.1 درصد ماده آلی، 347 میلی‌گرم بر کیلوگرم نیتروژن کل، 17.5 میلی‌گرم بر کیلوگرم در دسترس، 17.5 میلی‌گرم/کیلوگرم و 15 گرم بر کیلوگرم در دسترس ص کیلوگرم K موجود)، با سینی در پایین از نشت آب جلوگیری می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.