صادرات قهوه به همه جای دنیا

ایده تجارت منصفانه از زمانی که مردم شروع به مبادله کالا با یکدیگر کردند، وجود داشته است.

با این حال، تاریخ تجارت نشان داده است که مبادله قهوه اسپرسو روبوستا  همیشه عادلانه نبوده است.

سیستم بازرگانی که از قرن شانزدهم تا اواخر قرن هجدهم  قهوه بر اروپای غربی تسلط داشت، یک سیستم ملی گرایانه بود که هدف آن غنی سازی دولت بود.

کسب‌وکارهایی مانند شرکت هند شرقی هلند که به نفع کشور مادر در «مستعمرات» فعالیت می‌کردند، قهوه تلخ  از امتیازات انحصاری برخوردار بودند و با تعرفه‌ها از رقابت محلی محافظت می‌شدند.

در این شرایط، تجارت قهوه چیزی جز عادلانه بود.

کارگران محلی غالباً از طریق زور – بردگی یا بندگی مشروط – مجبور می شدند ساعت های طولانی تحت شرایط وحشتناک کار کنند.

در دهه‌های 1940 و 1950، سازمان‌های غیردولتی و مذهبی، مانند ده هزار روستا و SERRV International، تلاش کردند زنجیره‌های تامینی را ایجاد کنند که برای تولیدکنندگان، عمدتاً تولیدکنندگان صنایع دستی، منصفانه باشد.

در دهه 1960، جنبش تجارت منصفانه به همراه انتقاداتی مبنی بر اینکه کشورهای صنعتی و شرکت های چند ملیتی از قدرت خود برای غنی سازی بیشتر به ضرر کشورهای فقیرتر و تولیدکنندگان، به ویژه محصولات کشاورزی مانند قهوه استفاده می کنند، شروع به شکل گیری کرد.

اضافه کردن به این عدم تعادل های اقتصادی درک شده، قهوه اسپرسو لایت ماهیت چرخه ای تجارت قهوه است.

قهوه به عنوان یک محصول کشاورزی که به شرایط رشد و نوسانات دما حساس است، در معرض چرخه های رونق و رکود اغراق آمیز است.

رونق زمانی رخ می دهد که تولید مزرعه کم باشد و به دلیل عرضه محدود باعث افزایش قیمت قهوه می شود.

چرخه های رکود زمانی رخ می دهد که یک محصول سپر وجود دارد و باعث کاهش قیمت به دلیل عرضه زیاد می شود.

بدون اجرای ایالات متحده، کارتل طعمه تقلب گسترده قهوه کاپوچینو اعضای خود شد و در نهایت منحل شد.

از آن زمان تاکنون تلاش هایی برای احیای کارتل صورت گرفته است.

 

  • منابع:
    1. The Problem With Fair Trade Coffee
  • تبلیغات: 
    1.  از همین فردا شروع کنید + ایده کارآفرینی
    2. کنجد که می تواند سر درد را درمان کند
    3. مصرف ترشی مخلوط بلای جان بیماری شد
    4. بهترین مجموعه ظروف مسی در سال جدید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.