یکی از معدود چیزهایی که گوشت خواران و گیاهخواران را متحد می کند، دستگاه کره بادام زمینی گیر و کره بادام زمینی شاید تراز کننده بزرگ صنعت تناسب اندام باشد. این ماده خوشمزه، سرشار از کالری، چربی و پروتئین، در طول قرن گذشته یکی از گزینههای مورد علاقه افراد متعصب عضلانی بوده است.
برخی از آن به عنوان اسپری استفاده می کنند، در حالی که برخی دیگر، متأسفانه از جمله من، آن را از شیشه می خورند تا زمانی که کسی ما را بگیرد.
در هلند، کره بادام زمینی پینداکاس نامیده می شود که به معنای پنیر بادام زمینی است.
ادسون در ابتدا کره بادام زمینی را اختراع کرد تا به عنوان محصولی برای افرادی که دندان نداشتند و نمی توانستند غذای جامد بجوند به بازار عرضه شود.
بیشتر کره بادام زمینی در ایالات متحده ساخته می شود (و مصرف می شود)، جایی که مردم سالانه 800 میلیون دلار می خورند!
برای تهیه یک شیشه کره بادام زمینی می توان به 540 بادام زمینی نیاز داشت.
بر اساس برآوردهای فعلی، این آمریکای جنوبی بود که اولین بار شاهد استفاده از بادام زمینی به عنوان ماده غذایی بود.
بادام زمینی که حدود سه هزار سال پیش کشت شد، به صورت خمیر در آمد، که ما آن را به عنوان پیش ماده کره مدرن خود در نظر می گیریم.
خمیر بادامزمینی یک گزینه غذایی فوقالعاده بادوام است، زیرا ماندگاری آن بسیار بیشتر از کسانی است که برای اولین بار ایده آسیاب کردن آن را پنبه کرده بودند.
در حالی که ما نمی دانیم کدام جامعه برای اولین بار این فرآیند را آغاز کرده است، به احتمال زیاد اینکاها و آزتک ها با آن ارتباط داشته اند.
اکنون با گذشت چند قرن و در واقع هزاره ها، به قرن نوزدهم می رسیم. زمانی که مورخان آن را به عنوان زادگاه کره بادام زمینی مدرن معرفی کرده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.