لیوان پلاستیکی رنگی همچنین شامل یک لبه نورد دایره ای (F) و یک قسمت پایین دایره ای جداگانه (E) است که به دیواره جانبی وصل شده و با حرارت مهر و موم شده است. دومی کولیس ضخیم تر از پایه مقوای پایینی است.
گاهی اوقات، کاسه زیرین برای آب بندی بهتر با پلی اتیلن دو طرفه پوشانده می شود. شکل 2 عکسی از یک فنجان قهوه کاغذی است که با استفاده از یک فسیل اکسترود شده ساخته شده است
لیوان های کاغذی دو جداره دارای کاسه های مقوایی داخلی و خارجی هستند که با یک لایه میانی عایق از هم جدا شده اند. یک محیط راه راه اغلب به عنوان لایه میانی برای افزودن استحکام ساختاری و عایق حرارتی استفاده می شود.
در برخی از طرحهای فنجان دوجداره، ترکیبی از لایهها عایق حرارتی بیشتری را به فنجان میبخشد، یا از طریق یک شکاف هوا یا با استفاده از نوارهای عایق پلیمری بین لایههای مقوایی بیرونی و داخلی. چنین طرحهایی نیاز به کلاچ یا آستین را از بین میبرند.
حداکثر دمای دیواره را برای «لمس گرم» بدون سوزاندن انگشتان پایینتر دارند و به محتویات اجازه میدهند مدت طولانیتری گرم بمانند و در عین حال از عطر محافظت میکنند.
اگرچه بین 5 تا 10 درصد وزن فنجان نهایی را تشکیل می دهد، اما آستر داخلی برای عملکرد نهایی فنجان و ساخت آن بسیار مهم است. لاینر باید مقاومت حیاتی در برابر مایعات سرد و گرم و همچنین مقاومت در برابر اسیدهای چرب موجود در شیر و خامه ایجاد کند.
همچنین دارای یک عملکرد آب بندی حرارتی مهم است که یکپارچگی لبه فنجان، درز جانبی و کف فنجان را تضمین می کند. عناصر مهر و موم در لبه های باز باید در برابر جذب مایعات مقاوم باشند، که یکپارچگی مکانیکی فنجان را تخریب می کند. علاوه بر این، مهر و موم باید در برابر دمای بالای تجربه شده در طول سرو نوشیدنی گرم مقاومت کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.