خرما پیارم اهواز بسیار مغذی است از محبوب ترین انواع خرما می توان به خرمای مدجول و دگلت نور اشاره کرد.
اگرچه خرمای تازه خوراکی است، خرما اغلب به صورت خشک مصرف می شود و به راحتی از روی پوست خشک و ناهموارشان قابل شناسایی است.
خرما معمولاً خشک و کوچک است این باعث می شود که خوردن خرماهای متعدد بسیار انجام پذیر باشد.
در نتیجه، خوردن مقادیر زیادی کالری، فیبر و قند طبیعی در یک جلسه آسان است. بنابراین، حتما خرما را در حد اعتدال مصرف کنید.
خرما منبع عالی فیبر، قندهای طبیعی و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. با این حال، خرمای خشک کالری بالایی دارد و به راحتی می توان آن را در یک وعده پرخوری کرد.
صرف نظر از غذایی که در مورد خوردن آن فکر می کنید، بهترین زمان برای خوردن زمانی است که گرسنه هستید یا می خواهید بخورید.
اگرچه بسیاری از متخصصان سلامت ادعا میکنند که بهترین زمانها برای بدن برای هضم غذا وجود دارد و خوردن خارج از این زمانها منجر به هضم ضعیف میشود شواهد علمی کمی برای حمایت از این ادعاها وجود دارد.
بدن انسان آماده هضم غذا قبل از تماس با دهان شماست.
آنزیمهای گوارشی خاصی را در دهان آزاد میکند و به آزادسازی آنها در کل دوره هضم ادامه میدهد.
در واقع، بدن شما میتواند نوع آنزیمهای مورد نیاز را بر اساس نسبت درشت مغذیهای غذا ترکیب کربوهیدرات، پروتئین و چربی آن شناسایی کند و میتواند این کار را در هر زمانی از روز انجام دهد.
با این حال، مواقعی وجود دارد که خوردن خرما ممکن است ایده آل باشد.
هنگام صبحانه خرما می تواند راهی عالی برای افزودن شیرینی طبیعی و فیبر به رژیم غذایی شما در صبح زود باشد.
علاوه بر این، محتوای فیبر بالای آنها می تواند شما را در طول صبح سیر و راضی نگه دارد.
به عنوان میان وعده بعد از ظهر. خرما منبع خوبی از فیبر و سرشار از قندهای طبیعی است.
این جفت فیبر و قند باعث افزایش آهستهتر قند خون میشود و به شما کمک میکند تا بدون ریزش سریع، انرژی داشته باشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.