تخت بیمارستانی فول برقی میتوانند با ارائه پشتیبانی و راحتی بیشتر نسبت به تختهای استاندارد، به خواب شبانه بهتری به بیماران کمک کنند.
به ویژه هنگامی که با نوعی تشک استفاده میشوند که به افزایش گردش خون کمک میکند.
آنها می توانند برای بیمار و مراقب با کاهش میزان جابجایی دستی مورد نیاز برای داخل و خارج کردن بیمار از تختخواب مفید باشند.
استفاده از تنظیمات الکتریکی برای کمک به بیماران می تواند فشار بر مراقبین را کاهش دهد و به بهبود راحتی، سلامت و کیفیت زندگی بیمار کمک کند.
یک تخت بیمارستانی در خانه چقدر برق مصرف می کند؟
به طور متوسط یک تخت بیمارستانی برقی حدود 50 وات برق مصرف می کند. البته این عدد بسته به نوع تخت و امکانات اضافی آن می تواند متفاوت باشد.
به عنوان مثال، اگر تخت برقی دارای عملکرد ماساژ داخلی باشد، انرژی بیشتری نسبت به یک تخت معمولی مصرف می کند.
اگر مطمئن نیستید که تخت بیمارستان شما چقدر برق مصرف می کند، می توانید برچسب روی تخت را بررسی کنید یا با سازنده تماس بگیرید.
هنگامی که بیمار از تخت بیمارستانی برقی در خانه استفاده می کند، می تواند به کاهش خطر افتادن بیمار از تخت و آسیب رساندن به خود کمک کند.
این می تواند آرامش خاطر را برای مراقب و خانواده های بیماران فراهم کند.
عوامل دیگری که بر میزان مصرف برق بیمارستانی تأثیر می گذارد.
عوامل دیگری نیز وجود دارند که می توانند بر میزان استفاده از تخت های برقی بیمارستانی تأثیر بگذارند.
ویژگی های تخت : تخت های برقی با اضافات خاص مانند قسمت های قابل تنظیم سر و پا نسبت به تخت های بدون این وسایل اضافی از برق بیشتری استفاده می کنند.
تعداد دفعات استفاده از تخت: اگر از تخت بیمارستانی خود به صورت روزانه استفاده می کنید، نسبت به زمانی که فقط گاهی اوقات از آن استفاده می کنید، برق بیشتری مصرف می کند.
قیمت برق: هزینه برق می تواند بسته به w متفاوت باشد.
آنها برای ارائه راحتی و پشتیبانی برای بیمارانی که تحت مراقبت های پزشکی هستند و نیاز به ماندن در رختخواب برای مدت طولانی دارند، طراحی شده اند.
آنها اغلب دارای ویژگی های خاصی مانند پشتی قابل تنظیم و تکیه گاه پا هستند.
بسیاری از بیمارستانها از تشکهای خاص همراه با تختها برای کمک به بهبود گردش خون و کاهش خطر زخمهای فشاری برای بیمارانی که باید برای مدت طولانی در رختخواب بمانند، استفاده میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.