سرکه انگور محلی بسیار خوشمزه تر و سالم تر از سرکه فروشگاهی است
برای تهیه یک چاشنی سالم، می توانید از آب انگور، شراب، تفاله انگور (پال) یا توت های آسیب دیده که پس از مرتب سازی انگور باقی می مانند استفاده کنید.
در اینجا تعدادی از محبوب ترین و ساده ترین دستور العمل های سرکه آورده شده است.
این دستور بیشتر توسط شراب سازان استفاده می شود که همیشه پس از تهیه شراب، مواد خام استفاده نشده را در اختیار دارند.
پالپ را داخل شیشه بریزید (باید حدود نیمی از ظرف را پر کند).
آب را روی جرم بریزید و 3-6 قاشق غذاخوری اضافه کنید.
به خاطر داشته باشید که هرچه شکر بیشتری داخل آن بریزید، غلیظ تر است، یعنی سرکه اسیدی تر می شود.
گردن شیشه را با گاز بپوشانید و آن را با طناب یا کش محکم کنید.
ظرف را به مدت 2 هفته در مکانی تاریک و گرم (دمای بهینه هوا 20-30 درجه است) قرار دهید تا تخمیر شود.
در عین حال توصیه می شود هر روز محتویات شیشه را با یک قاشق چوبی کاملاً مخلوط کنید تا با اکسیژن اشباع شود و فرآیند تخمیر تسریع شود.
پس از گذشت زمان، توده را در چند لایه گاز تمیز بپیچید و خوب فشار دهید. اگر آبمیوه فشرده حاوی مقدار زیادی پالپ باشد، می توان پرس دستی را تکرار کرد.
مایع جمع آوری شده را دوباره داخل شیشه بریزید، 3-6 قاشق غذاخوری اضافه کنید. شکر را هم بزنید تا کاملا حل شود.
گلوی شیشه را با گاز ببندید. ظرف را برای مرحله نهایی تخمیر در مکانی گرم قرار دهید که می تواند از 40 تا 60 روز طول بکشد.
سرکه تمام شده به طور قابل توجهی سبک می شود و تخمیر را به طور کامل متوقف می کند. قبل از استفاده، باید دوباره از طریق کاغذ صافی یا گاز فیلتر شود.
انگورهای انتخاب شده را به طور کامل بشویید، از طریق چرخ گوشت با توری درشت حرکت کنید و در یک شیشه قرار دهید.
انگور را می توان به دو صورت بی کیفیت و خوب استفاده کرد. با این حال، به خاطر داشته باشید که سرکه میوه های مبتلا به بیماری ها و آفات می تواند طعم و بوی نامطبوعی بدهد.
عسل، پودر مخمر و آب را به توده به دست آمده اضافه کنید. همه مواد را مخلوط کنید.
یک دستکش لاستیکی طبی را روی گردن شیشه قرار دهید و با سوزن سوراخ کوچکی در آن ایجاد کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.