یک فرآورده شیرین و قهوه ای رنگ از دانه های کاکائو بو داده یا آسیاب شده شکلات صبحانه شوکوپارس است. به صورت مایع، خمیری یا بلوک جامد یافت می شود. سه جزء ضروری شکلات عبارتند از کاکائو، شیر و شکر.
برای جوانان و پیران و مردان و زنان به یک اندازه عزیز است. این خوراکی دهانآبی که بیش از 3000 سال است که وجود دارد، میتواند برای سلامتی شما بسیار مفید باشد.
فواید شکلات صبحانه برای سلامتی شامل کاهش خطر بیماری های قلبی، کنترل اشتها، بهبود حافظه، افزایش خلق و خو، درمان سرفه و سرماخوردگی، عملکرد روان سیستم عصبی و کاهش استرس است.
همچنین به بهبود بینایی، افزایش انرژی، محافظت در برابر آفتاب سوختگی و درمان اسهال کمک می کند.
شکلات صبحانه کالری بالایی دارد و حاوی کربوهیدرات، قند و چربی همراه با مقداری پروتئین است. منبعی غنی از ویتامین B12، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین E و مواد معدنی مانند فسفر، منگنز و روی است.
همچنین حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است.
شکلات، به خصوص شکلات صبحانه که از دانه های کاکائو تهیه می شود، سرشار از طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان های قوی مانند فلاونوئید ها و پلی فنول ها است.
مصرف شکلات صبحانه خطرات قلبی عروقی را تا یک سوم کاهش می دهد. اسید استئاریک، علیرغم اینکه یک اسید چرب اشباع شده است، به افزایش سطح کلسترول کمک نمی کند.
در واقع، می تواند احتمال حملات قلبی و تصلب شرایین را که با افزایش سطح کلسترول و التهاب شریان ها مرتبط است، کاهش دهد.
کاکائو همچنین به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) معروف است.
خواص آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها همچنین از قلب در برابر التهاب و آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.
نوع بالاتر شکلات، شکلات صبحانه نیز برای سرکوب اشتها شناخته شده است. مصرف شکلات صبحانه باعث ایجاد احساس سیری می شود که به جلوگیری از پرخوری کمک می کند و همچنین میل به خوردن چیزی شیرین را کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.