انواع ادویه با طعم های گوناگون

دارچین پوسته ای معطر با طعمی شیرین، چوبی و میوه ای است.

انواع مختلفی وجود دارد، اما رایج ترین دارچینی که در آمریکای شمالی فروخته می شود، دارچین کاسیا است.

در حالی که ممکن است به استفاده از آن در غذاهای شیرین عادت داشته باشید، دارچین می‌توانید آن را به خورش‌ها، سوپ‌ها و کاری نیز اضافه کنید.

با گوشت گاو نیز به خوبی کار می کند. آن را در نان سیب ریواس یا کاسرول فلفلی امتحان کنید.

میخک
میخک طعم شیرین و تند را به دستور العمل های شیرین و خوش طعم می دهد.

از آن در محصولات پخته شده، گوشت های دودی، ترشیجات، سس ها، دارچین برای بارداری کاری و نوشیدنی های گرم استفاده کنید.

آنها را می توان به طور کامل (و سپس از ظرف نهایی خارج کرد) یا آسیاب شده استفاده کرد.

مقدار کمی برای میخک بسیار مفید است، بنابراین از آنها در حد اعتدال استفاده کنید. میخک را در مرغ در سس مول امتحان کنید.

گشنیز
دانه های گشنیز دانه های خشک شده ای هستند که از همان گیاه گیاه پودر دارچین محبوب گشنیز به دست می آیند.

دانه های گشنیز طعم ترکیبی از لیمو، مریم گلی و زیره را دارند.

این ادویه را می توان برای کاری، سوپ، ادویه ترشی و نوشیدنی های خاص مانند شراب مولد استفاده کرد.

بیشتر در غذاهای هندی، مکزیکی، آسیایی و کارائیب استفاده می شود.

زیره سبز
زیره طعمی گرم و آجیلی به غذاها می دهد.

در کاری، پودر فلفل قرمز و مخلوط ادویه باربیکیو محبوب است.

بیشتر در آشپزی خاورمیانه، آسیایی و مدیترانه ای استفاده می شود.

آن را در این کینوا و عدس پلو امتحان کنید.

پودر کاری
پودر کاری مخلوطی از ادویه های پودری است که بسته به منطقه و غذا متفاوت است.

معمولاً شامل ترکیبی از گشنیز، زیره، زردچوبه، زنجبیل، خردل، شنبلیله، دارچین، میخک، چوب دارچین نیوشا هل، فلفل قرمز و فلفل سیاه است. ترکیبی از ادویه ها طعمی تند و تند به غذاهایی مانند کاری هندی می دهد.

  • منابع:
    1. How To Cook With Spices
  • تبلیغات: 
    1. با ترشی مخلوط احساس آرامش کنید
    2. راه موفقیت بزرگان دنیا
    3. برای رفع شپش از ظروف مسی استفاده نمایید
    4. استفاده از مصالح ساخت و ساز خوب در جهت ساختمان سازی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.