به دلیل طعم قوی تر عسل تک نفره شکلی شناخته شده تر هستند. مثالها عبارتند از: عسل گندم سیاه: این عسل با طعم کامل را می توان در مارینادها استفاده کرد. عسل مانوکا: عسل مانوکا از شهد و گرده بوته مانوکا در نیوزیلند به دست می آید.
مطالعات نشان داده اند که حاوی آنتی اکسیدان، همراه با خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است. این نیز گران است.
به طور سنتی به صورت موضعی برای درمان سوختگی، بریدگی و زخم استفاده می شود.
عسل را در مکانی خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید. اما گاهی اوقات، حتی در یک نقطه عالی، عسل می تواند متبلور و جامد شود.
عسل با نسبت گلوکز بالاتر به فروکتوز زودتر متبلور می شود. گلوکز همچنین ممکن است به ذرات کوچک لانه زنبوری و گرده موجود در عسل خام بچسبد و در نتیجه بیشتر متبلور شود.
اما عسل کریستالیزه هنوز برای خوردن بی خطر است. استفاده از آن را به عنوان اسپری مانند کره توصیه می شود.
همچنین می توانید با قرار دادن ظرف در حمام آب گرم، آن را مجدداً مایع کنید.
عسل حاوی آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، آنزیم هایی است که فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارند. همچنین شواهدی وجود دارد که عسل می تواند.
تسکین سرفه: سازمان جهانی بهداشت (WHO) و آکادمی اطفال آمریکا هر دو عسل را به عنوان یک داروی طبیعی سرفه تایید می کنند.
درمان زخم ها و سوختگی ها: پانسمان های عسل مانوکا با درجه دارویی در محیط های بالینی برای درمان سوختگی ها و زخم های فشاری استفاده شده است.
ادعاهای زیادی درباره فواید عسل برای سلامتی مطرح شده است برخی بر اساس مطالعات بسیار کوچک، برخی دیگر اغراقآمیز و بر اساس نتایج مطالعات مختلط. مطالعات تکمیلی مورد نیاز است.
در حالی که عسل دارای ویژگیهای سلامتی است که سایر قندها فقط آرزوی آن را دارند هنوز هم یک قند افزوده است و خوردن بیش از حد آن میتواند سلامت شما را خراب کند.
انجمن قلب آمریکا توصیه می کند: زنان: روزانه بیش از 6 قاشق چایخوری قند اضافه (100 کالری) مصرف نکنید.
مردان: روزانه بیش از 9 قاشق چایخوری قند اضافه (150 کالری) مصرف نکنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.