آلوچه خشک خانگی در تشویق کودکان به درس خواندن نقش مهمی دارد

آلو در بازار و آلوچه خشک خانگی با تاریخ انقضا بسته بندی می شود که به شما کمک می کند تا مدت زمان نگهداری آنها را تعیین کنید. پس از باز کردن بسته بندی را دوباره محکم ببندید تا هوا و رطوبت آلو را مسدود کند و در یخچال نگهداری شود تا ماندگاری آن طولانی شود. پس از باز شدن، آلو باید تا 6 ماه خوب بماند.

آلو را می توان به تنهایی خورد یا خرد کرد و به غلات سرد و گرم، ماست، مخلوط تریل و سالاد اضافه کرد. از آلو در محصولات پخته شده، دستور العمل های چاشنی یا چاتنی و کمپوت استفاده کنید.

به جز اسموتی ها، آلوهای سفت تر بدون هسته در دستور غذاها بهترین عملکرد را دارند. هنگام تهیه پوره، آلو را یک شب در آب خیس کنید، آبکش کنید و در غذاساز پودر کنید.

آلو همچنین سرشار از پتاسیم است، یک ماده معدنی که به عملکرد صحیح عضلات، اعصاب و قلب کمک می کند.

آلوچه

خوردن چهار تا پنج آلو حدود 280 میلی گرم پتاسیم یا حدود 12 درصد از مصرف توصیه شده روزانه را به شما می دهد.

آلو و آلو خشک به طور کلی ویتامین ها و مواد معدنی مشابهی دارند. با این حال، بسیاری از مطالعات زمانی که به دنبال تایید اثرات مثبت مصرف این میوه هستند، روی آلو خشک تمرکز می کنند.

در اینجا برخی از مزایای بالقوه سلامتی ناشی از خوردن آلو وجود دارد:

آلو منبع خوبی از فیبر نامحلول و محلول است. فیبر نامحلول به منظم نگه داشتن حرکات روده شما کمک می کند، در حالی که فیبر محلول به تعدیل هضم و جذب مواد مغذی از غذا کمک می کند.

آلو خشک همچنین حاوی سوربیتول و اسید کلروژنیک است که می تواند دفعات مدفوع را افزایش دهد.

خوردن یک یا دو وعده آلو می تواند به شما در حفظ سلامت دستگاه گوارش از طریق ترویج حرکات منظم روده کمک کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.